B.NET: Prvih šest mjeseci 0 kuna za Internet

image

B.net nudi kabelsku (analognu i digitalnu) televiziju s više od 210 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa, većinom lokaliziranih na hrvatski jezik. Tu je i 28 HD programa, najbrži širokopojasni pristup Internetu do čak 120 Mbit/s te neograničeno telefoniranje prema nacionalnim fiksnim mrežama. 

Osim toga, B.net nudi mogućnost više TV prijamnika na jednom priključku za istu mjesečnu naknadu.

Sve B.net usluge u potpunosti su neovisne tako da korisnik može primjerice uzeti samo TV, samo telefon, samo Internet ili može uzeti paket usluga u kombinaciji koja najbolje odgovara njegovim potrebama. B.net korisnicima dostupna je i Videoteka s više od 3.500 atraktivnih naslova različitih žanrova, iz svih velikih filmskih studija. 

U ponudi su i različite interaktivne usluge kao što su Pogledaj od početka, Moja snimalica, Mrežna snimalica (koja omogućuje dijeljenje slobodnog prostora na mreži između digitalnog prijamnika i dodatnih uređaja), Pauza, Plati Pa Vidi, KUPI TV paket, B.net TV za van…. 

B.net garantira da nema skrivenih troškova kod odabira paketa:

Samostalne usluge:  Osnovni TV paket s mogućnošću nadogradnje dodatnim TV opcijama, Super internet i Super telefon

Super 2D paketi sa svim kombinacijama usluga: TV+internet, TV+telefon, internet+telefon

Super 3D paket (TV+internet+telefon) 

Također, CARNet korisnicima dostupni su svi paketi iz ponude s uključenom internet uslugom po povoljnijoj cijeni.

Među B.net korisnicima popularni su svi paketi koji sadrže Internet. 

B.net u Osnovnom TV paketu nudi više od 40 programa. U ovom se paketu nalaze svi nacionalni, najbolji sportski, dječji, glazbeni, filmski i dokumentarni programi s različitih govornih područja. Sadržaj je lokaliziran na hrvatski jezik. Uz Osnovni paket, B.net nudi mogućnost nadogradnje TV usluge dodatnim TV paketima: Prošireni paket, Premium paketi, Tematski paketi, Tematski HD paketi. Osim nadogradnje TV usluge dodatnim TV paketima, tu su i dodatne TV usluge: Videoteka, B.net TV za van, Moja snimalica 100 GB i Moja snimalica 300 GB, Videoklub, Video učionica, Music choice radio programi, Karaoke, OYO, RTL Sada… 

Trenutne cijene Super 2D i 3D paketa po promotivnim cijenama za prvih 6 mjeseci:

Super 2D paketi (TV+internet) = 88,95 kn/mj

Super 2D paketi (TV+telefon) = 149,00 kn/mj

Super 2D paket (internet+telefon) = 69,00 kn/mj

Super 3D paket (TV+internet+telefon) = 149,00 kn/mj

Super 2D CARNet (internet+telefon)= 69,00 kn/mj

Super 2D CARNet (TV+internet) = 88,95 kn/mj 

Prilikom potpisivanja ugovora, korisnik ima pogodnost cijene priključka ovisno o tome ugovara li uslugu uz ugovornu obvezu 24, 12 ili 0 mjeseci. 

Također, trenutno dostupne promocije za korisnike:

Novi korisnici: 6 mjeseci Internet usluga 0 kn mjesečno u svim paketima

Postojeći korisnici: proširenje uslugu na 3D ili 2D paket i nove usluge u paketu 6 mjeseci koristi bez naknade

Novi i postojeći korisnici: B.net TV za van 6 mjeseci za 0 kn mjesečno

B.net kontinuirano prati potrebe tržišta tako da svojim korisnicima u svakom trenutku može ponuditi širok raspon naprednih usluga i ekskluzivnih sadržaja koji će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

B.net TV za van – omogućuje gledanje televizije putem pametnih telefona, tableta, računala i smart TV-a

Videoteka – omogućuje najam sadržaja koji je dostupan 24 sata od trenutno najma. Videoteka  sadrži više od 3500 naslova te jedina nudi naslove najvećih filmskih studija poput Universal Studios, Warner Bros, Sony Pictures, 20th Century Fox, Paramount Pictures, ali i domaćih distributera poput Blitz film i video distribucija, Discovery Film, Continental Film, PA–DORA, Croatia Film i mnogih drugih.

Plati pa vidi (Pay Per View) – usluga omogućuje praćenje uživo vrhunskih borilačkih događaja na zahtjev

Mrežna snimalica 10 sati – omogućuje snimanje sadržaja s B.net televizije. Slobodan prostor Mrežne snimalice se dijeli između digitalnog prijamnika i dodatnih uređaja B.net TV za van usluge. Besplatna je u Super paketima

Moja snimalica 100 GB i Moja snimalica 300 GB - dodatna interaktivna usluga koja korisniku omogućuje snimanje sadržaja na B.net tvrdom disku (HDD), spojenom na digitalni HD prijamnik. Korisnik usluge Moja snimalica 100 može snimiti približno 45 sati sadržaja, a korisnik usluge Moja snimalica 300 može snimiti približno 150 sati sadržaja.

Pogledaj od početka - interaktivna usluga koja omogućuje ponovno gledanje propuštenog sadržaja koji je završio unutar posljednjih 48-72 sata i/ili ponovno pokretanje sadržaja u tijeku od početka, na određenim programima ovisno o autorskim pravima za svaki pojedini program. Navedena funkcionalnost je dostupna na digitalnom prijamniku i B.net TV za van usluzi.

Kupi TV paket – interaktivna funkcionalnost koja omogućuje da korisnik samostalno aktivira dodatni TV paket putem daljinskog prijamnika

Pauza – omogućuje pauziranje sadržaja u tijeku do 30 minuta. Navedena funkcionalnost je dostupna na digitalnom prijamniku i B.net TV za van usluzi.

Roditeljska zaštita na digitalnom prijamniku te usluzi B.net TV za van – omogućuje zaštitu svih potencijalno neprimjerenih sadržaja na način da od korisnika traži upisivanje PIN-a za roditeljsku zaštitu isto kao i kod unajmljivanja sadržaja unutar same Videoteke

TV raspored (EPG) - omogućuje prikaz aktualnih rasporeda za TV programe dostupne na B.net televiziji neovisno o tome u kojem je paketu program dostupan, a osim na televizoru može mu se pristupiti putem pametnih telefona, tableta te na https://raspored.bnet.hr/

Tražilica - funkcija koja olakšava korisniku pretraživanje sadržaja po željenim kriterijima. 

Osim svega navedenog, putem sučelja B.net televizije korisnici mogu igrati igrice, spojiti se na Facebook i Twitter ili provjeriti vremensku prognozu i horoskop. 

U sklopu B.net TV-a nalaze se 28 HD programa od kojih su 2 dostupna unutar Proširenog paketa. Ostali HD programi dostupni su u Premium paketima i Tematskim HD paketima. Svi programi u sklopu B.net Osnovnog paketa u potpunosti su lokalizirani. Velika većina programa u ponudi Proširenog paketa te tematskih paketa koji nisu na hrvatskom jeziku imaju titlove. Kako bi zaštitili djecu od neprimjerenih sadržaja (sadržaj za odrasle) u sustavu digitalnog prijamnika unaprijed je postavljena roditeljska zaštita. Sadržaj neprimjeren djeci moguće je gledati isključivo uz upis PIN-a za pristup. 

Sve potencijalno neprimjerene TV programe za djecu moguće je blokirati te postaviti zaštitu tako da budu dostupni za gledanje i snimanje isključivo uz upis PIN-a. Roditeljska zaštita također se odnosi i na sav sadržaj Videoteke – ukoliko je sadržaj koji želite pogledati ocijenjen višom razinom roditeljske zaštite od razine postavljene na digitalnom prijamniku, za reprodukciju sadržaja potrebno je upisati PIN za roditeljsku zaštitu. 

Na novijim digitalnim prijamnicima (Albis Scene Gate 8100 i 9300) moguće je kreirati glavni i dodatne profile digitalnog prijamnika. Svakom od navedenih profila moguće je kreirati posebnu razinu roditeljske zaštite. 

Razine roditeljske zaštite i PIN-ovi za pristup na sadržaje postavljaju se kroz profile. Dostupne razine zaštite su:

U – primjereno svim uzrastima

PG – neprimjereno djeci

12 – neprimjereno mlađima od 12

15 - neprimjereno mlađima od 15

18 – sadržaj za odrasle

18 – sadržaj za odrasle, erotika

B.net TV za van usluga također ima mogućnost postavljanja roditeljske zaštite. 

Instalaciju usluga obavlja B.net tehničar koji kod korisnika dolazi u unaprijed dogovorenom terminu. Cijena instalacije usluge uz ugovornu obvezu 24 mjeseca iznosi 1 kn. B.net korisnik analogne televizije može gledati Osnovni paket na do 3 TV prijamnika za jednu mjesečnu naknadu. Korisnik digitalne televizije također može gledati Osnovni paket na do 3 TV prijamnika uz dodatnu mjesečnu naknadu. 

Sve B.net usluge moguće je aktivirati samostalno, no korištenje B.net paketa korisnicima omogućuje još povoljniju cijenu usluge. B.net je prisutan  s vlastitom mrežom u Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću, Dugom Selu, Klinča selima, Samoboru, Svetoj Nedjelji, Sesvetama, Osijeku, Sisku, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu, Stobreču, Omišu, Solinu, Podstrani, Šibeniku i Dubrovniku. 

INFO - B.net 

Kanala u ponudi:

+210 

HD KANALI:

28 

web:  www.bnet.hr

TEL:  0800 13 13

Podijeli