Započeo sajam poslova JobFair

  • Objavljeno u Novosti

image

Upravo je započeo JobFair , najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem sudjeluje preko 100 vrhunskih tehnoloških poduzeća. Kao i svake godine do sada, na zagrebačkom FER-u se od samog otvaranja JobFaira stvaraju velike gužve, jer studenti pokazuju veliki interes za mogućnostima zaposlenja u uspješnim hrvatskim tehnološkim tvrtkama , obzirom da su one jedino što ih može zadržati da nakon studije ne odu iz Hrvatske.

Poslodavci koji se na sajmu predstavljaju, iz godine u godinu sve više se trude privući...

image

Upravo je započeo JobFair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem sudjeluje preko 100 vrhunskih tehnoloških poduzeća. Kao i svake godine do sada, na zagrebačkom FER-u se od samog otvaranja JobFaira stvaraju velike gužve.

nanobit

Studenti pokazuju veliki interes za mogućnostima zaposlenja u uspješnim hrvatskim tehnološkim tvrtkama, obzirom da su one jedino što ih može zadržati da nakon studija ne odu iz Hrvatske.

62f1ce0e 5d42 4790 895e 34420b1aedef

Poslodavci koji se na sajmu predstavljaju, iz godine u godinu sve više se trude privući interes studenata, a to nije izostalo ni ove godine, pa studenti FER-a, TVZ-a, VERN-a, VSITE-a i drugih visokoškolskih ustanova s IT smjerovima imaju "ponuda" kao u priči. 

76698b90 8b00 4cca b3e8 c9fed5961477

U odabiru najatraktivnijih poslodavaca i ove godine će im pomoći i naša medijska kuća Vidi kao medijski pokrovitelj koja će ujedno organizirali tri natječaja, pa će izmađu ostaloga, naša rubrika „Posao snova“ u suradnji sa digitalnom platformom Who is who in IT organizirati na JobFairu odabir kandidata za oznaku SuperTec (S-Tec), odnosno Superior Tech Employer. 

6e12896a 30ba 4fc8 afc5 863d407ef8a4

Ako su studenti zainteresirani više za testiranje uređaja, Vidilab organizira natječaj testiranja atraktivnog flagship mobitela, a za one malo manje entuzijastične imamo i casual natječaj „Zašoraj Vidijevca“ u kojemu se borite protiv Vidi Tekken prvaka. Pobjednike naših natječaja očekuju atraktivne nagrade u vidu AOC gaming monitora od 27 inča, karata za ULTRA festival i desetak gamerskih paketa White Sharka. Više informacija naći ćete na ovoj poveznici, a na FER-u potražite VIDI štand, gdje ćete dobiti sve potrebne upute za sudjelovanje u natječajima.