VIDEO: RGB gaming stol za 8000 kn

  • Objavljeno u Novosti
image

Današnje generacije PC gamera gotovo ne mogu zamisliti igranje bez RGB rasvjete, pa proizvođači hardvera i periferne opreme u ponudi imaju svijetleće proizvode svih svih vrsta.

Ako vam nije dovoljno što imate svijetleće prozirno kućište sa svijetlećom grafičkom karticom i svijetlećim vodenim hlađenjem, RGB miša, tipkovnicu i slušalice te dakako monitor s pozadinskim ambijentalnim RGB osvjetljenjem, od sada si možete kupiti Thermaltakeov RGB gaming stol pod nazivom Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk koji je prikazan na ovogodišnjem CES 2019 sajmu.

Ovaj stol veličine od 165x75 cm dolazi s RGB rasvjetom na rubovima koju možete programirati prema vlastitim željama, a u njega je ugrađen i sustav za automatsko podizanje i spuštanje, što znači da si možete podešavati visinu prema 4 pretprogramirane postavke, odnosno između 70 i 100 cm, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Stol se prodaje po cijeni od 1200 dolara, odnosno nekih 8000 kn, što baš i nije malo, ali vjerujemo da će si ga kupovati oni koji već posjeduju kompletno high-end gamersko računalo, RGB hardver, periferiju i gaming stolac, kako bi u potpunosti zaokružili svoj savršeni RGB gaming setup.

Ako spadate među takve prednaručiti ga možete putem ove poveznice.