VIDEO: Predstavljen prvi Nothing telefon

  • Objavljeno u Novosti
image

Nothingje lansirao svoj prvi telefon Nothing Phone (1) u Indiji i drugim regijama. Telefon dolazi sa Snapdragon 778G+ čipsetomn,  6,55-inčnim OLED zaslonom, više opcija pohrane i u raznim bojama.

Na stražnjoj strani se nalazi dual-kamera setup s dva senzora od 50 MP, odnosno jednim glavnim i jednim ultraširokim. Uređaj napaja baterija od 4.500 mAh s žičanim punjenjem od 33 W i podrškom za bežično punjenje od 15 W.

Najjeftiniji model s 8 GB RAM-a i 256 GB pohrane će se prodavati po cijeni od 32.999 indijskih rupija, odnosno oko 412 eura, a model od 12 GB/256 GB za 38.999 rupija, odnosno oko 488 eura.

Na web stranici Nothinga možete pogledati gdje će i kada uređaji biti dostupni u prodaji u dućanima i kod teleoperatera (zasad nema Hrvatske), no moći ćete ih kupovati od 21. srpnja na njihovoj web stranici.

Ono što Pei posebno ističe su jako zanimljiv i originalan dizajn te "čisti" Nothing OS Android bez "bloatware" softvera, što bi trebalo omogućiti da vam uređaj radi znatno brže i glađe bez nepotrebnih aplikacija koje obično rade u pozadini na klasičnim Android telefonima.

Čitavo predstavljanje pod vodstvom Carla Peija možete pogledati na ovoj poveznici.

Podijeli