VIDEO: Je li ovo prvi Microsoftov Android telefon

  • Objavljeno u Novosti
image

Tijekom ove godine Microsoft bi trebao lansirati svoj pametni telefon s dva ekrana Surface Duo s Windowsima, a potom navodno i model druge generacije koji će biti prvi koji će raditi na Android OS-u.

Procurjele specifikacije novog modela ukazuju da uređaj neće raditi na Microsoftovom operativnom sustavu Windows 10X koji je ekipa iz Redmonda razvila upravo za uređaje s dva zaslona, a najnoviji "ekskluzivni" video koncepta u poodmakloj fazi koji je objavila ekipa s njemačkog portala Ratenzahlung-Online  navodno predstavlja uređaj kakav bi se trebao naći na tržištu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Obzirom da je u igri puno toga još u varijablama "navodno", "vjerojatno" i "gotovo sigurno", bez da je Microsoft išta službeno potvrdio, teško je reći održava li video autentični završni koncept uređaja ili su Nijemci samo dobri u izradi rendera, pa treba pričekati vijest koja će doći direktno iz Redmonda.

Veliko je pitanje i hoće li Microsoft taj uređaj uopće predstaviti tijekom ove godine, obzirom da je prvi model Surface Duo telefona najavio tek za ovogodišnje božićne praznike.