VIDEO: Galaxy Book3 Ultra je dodatak S23 telefonu

  • Objavljeno u Novosti
image

Na svojem Galaxy Unpacked događanju gdje su glavne zvijezde bili Galaxy S23 telefoni, Samsung je predstavio i svoje nove prijenosnike Galaxy Book3 Ultra i Pro, koje nazivaju suputnicima Galaxy S23 telefona, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Galaxy Book3 nudi računalstvo ultra visokih performansi s nadograđenim CPU-om, GPU-om i  zaslonom, pa tako koristi najnoviji Intel Core i9 procesor 13. generacije, što ga čini najbržim Galaxy Bookom do danas, kao i Nvidia GeForce RTX 4070 GPU za prijenosna računala, koji pruža grafiku za vrhunski kreativni rad i gaming najviših performansi.

Po prvi put, Samsungov Dynamic AMOLED 2X zaslon koji je prvi put korišten u Galaxy premium liniji pametnih telefona, predstavljen je u prijenosnicima Galaxy Book3 Ultra i Pro. Ima 3K (2880×1800) rezoluciju i prilagodljivu stopu osvježavanja od 120 Hz, a također donosi i VESA ClearMR i DisplayHDR TRUE BLACK 500 certifikate, kao i SGS Eye Care Display certifikat za smanjenje plave svjetlosti.

Ovisno o vašim potrebama, možete se odlučiti za 14-inčni ili 16-inčni zaslon s omjerom širine i visine slike 16:10.

Za kvalitetu zvuka brine se novi sustav četverostrukih zvučnika, a u prijenosnik su ugrađeni i dvostruki mikrofoni studijske kvalitete s AI poništavanjem buke.

Nova serija Galaxy Book3 Ultra i Pro koristi puni aluminijski okvir, a dijelovi prijenosnika sadrže recikliranu plastiku od odbačenih ribarskih mreža i bačvi za vodu koje su izvučene iz mora.

Galaxy Book3 Pro i Pro 360 bit će dostupni na odabranim tržištima počevši od 17. veljače, nakon čega slijedi Galaxy Book3 Ultra koji će biti dostupan od 22. veljače. Cijene još nisu objavljene.

Podijeli