Uskoro predstavljanje novih iPhoneova

  • Objavljeno u Novosti
image

Apple je počeo slati pozivnice za svoje novo događanje koje će se održati 10. rujna ove godine u Steve Jobs Theateru u Cupertinu.

Mada Apple po starom dobrom običaju ne želi reći koje će nove proizvode predstaviti, brojne glasine i procurjele informacije iz "pouzdanih izvora" govore da će se raditi o tri nova iPhonea.

Ti bi uređaji trebali zamijeniti postojeću liniju iPhoneova - XS, XS Max i XR, a neki od njih će navodno imati trostruke kamere na stražnjoj strani, dok bi prednja kamera mogla imati slo-mo video snimanje u 120 fps.

Ti bi telefoni mogli imati i bežično punjenje AirPod slušalica koje će funkcionirati tako da ih prislonite na stražnju stranu iPhonea.   

Pored toga priča se da će uređaji imati iste rezolucije ekrana kao njihovi prethodnici i da će i dalje sadržavati lightning port umjesto USB-C utora na koji je prešao iPad Pro.

U telefonima će se naći najnoviji A13 čipset i Haptic Touch koji će zamijeniti  3D Touch, no do 2020. godine neće biti modela s 5G povezivošću. Također se priča da će novi iPhoneovi imati Face ID senzor s većim kutom gledanja i bolju vodootpornost.