TAG Heuer, Google i Intel rade pametni sat

  • Objavljeno u Novosti
image

Ručni satovi koji dolaze iz Švicarske oduvijek slove kao najbolji, najprecizniji i najelegantniji, a jedan od najpoznatijih proizvođača, Tag Heuer, sada svojim satovima želi dodati i pridjev najpametniji.

Švicarski proizvođač je na konferenciji u Baselworldu, upravo objavio da se udružio s Intelom i Googleom, kako bi na tržište doveli švicarski pametni sat poznatog branda, koji će biti pogonjen Intelovom tehnologijom, te će raditi na Googleovoj nosivoj platformi Android Wear.

Dužnosnici Tag Heura su na konferenciji izjavili kako će u suradnji s partnerima osmisliti proizvod koji je luksuzan, a ujedno prati svog vlasnika tijekom njegovih svakodnevnih aktivnosti, pa bi se u novom satu trebao naći, kako to lijepo kažu, "spoj vrhunskih inovacija, kreativnosti i dizajna iz kalifornijske Silicijske doline, te švicarske Doline satova iz La Chaux-de-Fondsa".

Osim objave o ovom partnerstvu, Tag Heuer nije objavio nikakve detalje o novom satu, pa ćemo se morati strpjeti dok Intel, Google i oni ne dođu do proizvoda koji će konkurirati drugima, švicarskom točnošću i dizajnom.

Podijeli