MOBIS ELECTRONIC: Windows alati za posao

  • Objavljeno u Novosti
image

Nijedan drugi uređaj nije toliko troškovno-učinkovit u integraciji s postojećom Windows IT infrastrukturom kao što je Microsoft Lumia 535. Za mobilnu produktivnost nema potrebe za plaćanjem dodatnih licenci ili većim IT troškovima - Lumia 535 nudi fluidnu vezu s Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint i Microsoft Lync serverima, bilo da se nalaze u vašoj tvrtci ili u oblaku uz Microsoft Office 365.

Lijepa i moćna Lumia 930 je telefon izvan konkurencije - radi na jedinom mobilnom operativnom sistemu na tržištu koji ima predinstaliran Microsoft Office Mobile. Jednostavno pristupajte i editirajte Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint i Microsoft OneNote dokumente, a zatim ih sinkronizirajte i dijelite putem OneDrivea, SharePointa ili Office 365. Zaključavanje uređaja, enkripcija i sigurno bootanje štite vaše poslovne i privatne podatke. Svoj uređaj možete locirati, nazvati, zaključati pa čak i obrisati na daljinu, ukoliko ga izgubite ili ga ukradu.

Microsoft Lumia 640 i Lumia 640 XL novi su pametni telefoni koji nude veću fleksibilnost i slobodu u izvršavanju svakodnevnih zadataka bez obzira gdje se nalazili.  Oba uređaja će se moći nadograditi na Windows 10 OS koji nudi veću mobilnost i produktivnost, nove univerzalne aplikacije kao što su Office, Mail i Kalendar te Fotografije, a bit će dostupan kasnije ove godine.

Uz Lumiju 640 i Lumiju 640 XL poslovni korisnici mogu biti spremni za sve - na poslu, kod kuće i u pokretu: jednostavno i brzo pristupiti važnim dokumentima, aplikacijama i igrama zahvaljujući memoriji od 1 GB i snažnom četverojezgrenom Qualcomm Snapdragon procesoru od 1,2 GHz, imati cjelodnevnu snagu uz dugotrajnu bateriju kapaciteta 2500 za Lumiju 640 i 3000 mAh za Lumiju 640 XL, iskoristiti sve prednosti LTE funkcionalnosti po prvi put dostupnoj na dual-SIM modelima.

Lumia 640 i Lumia 640 XL kao posebnu dodatnu vrijednost sadrže jednogodišnju licencu za Office 365 Personal, koji uključuje najnovije Office aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote) na telefonu, kao i na osobnom računalu ili Macu te jednom tabletu, a na tržištu će biti dostupni u travnju.

Vrhunski Windows Phone alati za posao dostupni su u Mobis electronicu i partnerskoj mreži. 

INFO

Mobis electronic

Tel.: 01 6188 511

web: www.mobis.hr

Read more https://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/MOBIS-ELECTRONIC-Windows-alati-za-posao

Podijeli