Amnesia: A Machine for Pigs je free

  • Objavljeno u Novosti
image

Ljubiteljima mračnih horror avantura, Epic Games Store nudi jedan biser za besplatno preuzimanje i igranje - Amnesia: A Machine for Pigs, pod uvjetom da ga "claimate" do 22. listopada ove godine i ubacite u svoj library u Epic Games Launcheru putem ove poveznice.

Iako se radi o igri iz 2012. godine, vjerujemo da malo zastarjeli engine i vremešna grafika igračima neće uopće smetati, jer se radi o žanru koji ne ovisi o ljepoti, već je namijenjen fanovima mračnih horror avantura koji žele uživati u razrješavanju priče i zagonetaka dok istovremeno osjećaju laganu jezu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukratko rečeno, radi se o horor avanturi iz prvog lica, čija radnja je smještena u 1899. godinu, a naći ćete se u ulozi bogatog imperijalista Oswalda Mandusa koji se budi u svojem krevetu s groznicom i muče ga more i vizije vezane uz katastrofalnu misiju u Meksiku.

Pod utjecajem temperature i snova o industrijskoj utopiji, obuzet osjećajem krivnje i zaražen tropskom bolesti, našao se u noćnoj mori. Tlo ispod njega se trese od strane nekakve paklene mašine, a sve što zna je da su njegova djeca u teškoj opasnosti i da je na njemu da ih spasi.

Vjerujemo da će vam ovaj naslov posebno dobro doći oko Noći vještica, a ako želite vidjeti kako je igra isprogramirana, na GitHubu možete preuzeti originalan kod koji je postao open source putem ove poveznice.  Pored toga možete preuzeti i izvorni kod prethodnika iz 2010. godine, Amnesia: The Dark Descent, putem ove poveznice.

Podijeli