Više od 3000 igara s velikim popustom

  • Objavljeno u POP TECH
image

Najnovija rasprodaja igara koju donosi GOG omogućit će vam da za relativno sitnu lovu dođete do tisuća odličnih naslova koji uključuju Metro Exodus, Disco Elysium, A Plague Tale: Innocence, Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition i hrpe drugih.

Pored toga u ponudi se nalaze i "bundleovi" izdavača koji su više igara upakirali u pojedinačne pakete, pa ćete proći još bolje, a mnoge igre poput Metro Exodusa i Preya uključuju razne ekspanzije i DLC-ove

Na rasprodaji se nalaze nove, ali i starije igre, pa si tako primjerice možete nabaviti Dragon Age Origins' Ultimate Edition za samo 5 eura, u što je uključena Awakening ekspanzija i svi DLC-ovi za osnovnu igru.

GOG ujedno koristi "Summer Sale" da vam omogući besplatno igranje demoa nekih nadolazećih naslova poput Destroy All Humans remakea i  Desperadosa III. Osim njih možete pronaći i druge free demo igre koje uključuju Spiritfarer, Cris Tales, Carrion, System Shock i Vagrus - The Riven Realms.

Kao i u slučaju svih drugih rasprodaja igara u online dućanima na internetu, neke ponude su i ovdje bolje, a neke lošije nego drugdje, pa si uzmite vremena i dobro pogledajte što se sve nalazi u ponudi, a potom usporedite cijene.