VIDEO: Vodootporni aluminijski zvučnik poznatog branda

  • Objavljeno u POP TECH
image

Bang & Olufsen je poznat po svojim ekstravagantnim high-end proizvodima najviše kvalitete, pa nas tako nije razočarao ni svojim najnovijim zvučnikom Beosound Explore.

Novi zvučnik B&O je izradio od aluminija, učinio ga vodonepropusnim i otpornim na prašinu prema IP67 standardu, a zbog materijala koji je korišten, prilično je zaštićen i od udaraca i grebanja.

Unutar zvučnika nalaže se dva 1,8-inčna "drivera" koji su "tunirani" za korištenje u vanjskim prostorima te donose bass output od 59 dB i zvuk u svim smjerovima zahvaljujući True360 dizajnu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Na njemu se nalaze kontrole koje vam omogućuju uključivanje (play), pauziranje, podešavanje jačine i Bluetooth uparivanje. Kako i kod drugih prijenosnih zvučnika, Beosound Explore omogućuje uparivanje dva zvučnika u stereo par, a B&O tvrdi da će vam baterija omogućiti do 72 sata zvuka s jednim punjenjem.

Za povezivost se brine Bluetooth 5.2, a zvučnik se može upariti sa sustavima Microsofta, Applea i Googlea.

Beosound Explore je dostupan u crnoj i zelenoj boji po cijeni od 199 eura, a možete ga kupiti online ili u B&O retail dućanima.

Podijeli