VIDEO: Najavljen remasterirani Diablo II

  • Objavljeno u POP TECH
image

Diablo II, legendarna Blizzardova igra s kojom su stasale mnoge generacije gamera, dobiva potpuno remasterirano reizdanje pod nazivom Diablo II: Resurrected, koje će sadržavati sve sadržaje iz naslova Diablo II i Lord of Destruction.

Blizzard ne navodi kada bi se igra trebala točno pojaviti, no navodi da će "kasnije" tijekom ove godine izaći za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch platforme, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Igra će imati podršku za visoke rezolucije do 4K (2160p), no gameri će imati i mogućnost igranja u originalnoj vizualnoj kvaliteti bez ikakvih poboljšanja u grafici i efektima.

Fanovima Diabla Blizzard će ponuditi i redizajnirano korisničko sučelje, koje će imati mogućnost detaljnog prikaza svih statistika lika, a povećat će se i "ormar" u koji možete spremati više "loota".

Pored toga, igra će dobiti novi sustav za bodovanje, što će igračima omogućivati puno brže podizanje rankova i osvajanje nagrada.

Diablo II: Resurrected sadrži i kooperativni mod koji će podržavati do 8 igrača, a remasterirana inačica donosi i 6 osnovnih klasa - Assassin, Necromancer, Barbarian, Paladin, Sorceress i Druid.