VIDEO: Film snimljen Galaxy S21 Ultra telefonom

  • Objavljeno u POP TECH
image

Samsung je najavio partnerstvo s poznatim britanskim redateljem Joem Wrightom (Pride & Prejudice, Atonement, Anna Karenina, Darkest Hour), kako bi snimali kratke filmove korištenjem Samsungovih flagship telefona.

Prvi njihov film snimljen Galaxy S21 Ultra telefonom zove se Princess & Peppernose, a prvi najavni trailer možete pogledati u ovom videu.

U filmu je ispričana priča o princezi u potrazi za ljubavlju koja prkosi konvencijama kako bi slijedila vlastite želje. Film je mjuzikl koji koristi lutkarstvo i koreografiju uživo kako bi ispričao jedinstvenu priču u potpunosti snimljenu pametnim telefonom Galaxy S21 Ultra 5G.

"Moji su roditelji vodili i osnovali prvo namjensko kazalište lutaka u Velikoj Britaniji, a ja sam mislio da je ovo savršena prilika da se vratim svojim korijenima", rekao je Wright.

Samsung ne navodi točan datum početka prikazivanja filma, no kaže da će to biti vrlo skoro. Sudeći prema traileru, u rukama dobrog redatelja telefon je bez problema odradio posao filmske kamere.

Podijeli