Potvrđeno je da Uncharted 4 dolazi na PC

  • Objavljeno u POP TECH
image

U svojem PDF dokumentu namijenjenom investitorima, Sony je objavio da će PlayStation 5 od idućeg mjeseca postati profitabilan, što znači da više neće gubiti novac na svakoj prodanoj konzoli uslijed nesrazmjera između troškova hardverskih komponenti i finalnih cijena konzola za krajnje kupce. To bi moglo značiti da je usprkos nestašicama komponenti Sony uspio prodati dovoljno velike količine PS5 konzola te i posebno PS5 igara, čime je nadoknadio gubitke pa bi PlayStation divizija u skoroj budućnost trebala postati profitabilna. 

No gamere koji koriste PC kao svoju platformu za omiljenu zabavu, vjerojatno će više razveseliti vijest da jedan od najvećih PlayStation hitova, igra Uncharted 4: A Thief's End, više neće biti ekskluziva za Sonyeve konzole već će stići i na PC platformu, kao dio Sonyeve nove strategije kojom želi privući nove fanove za svoje proizvode i targetira nova područja.

Osim većeg širenja na PC tržište, Sonyeva divizija PlayStation Studios će se fokusirati i na to da svoje najpopularnije franšize dovede i na mobilne platforme.

Podijeli