VIDEO: Nova SF serija Another Life na Netflixu

  • Objavljeno u Svijet
image

Netflix je objavio trailer nove SF serije pod nazivom Another Life, koja će se na popularnom filmskom servisu početi prikazivati 25. srpnja ove godine.

U seriji je glavna uloga pripala glumici Katee Sackhoff koje se sjećamo kao Kare "Starbuck" Thrace iz serije Galactica, a sada će njezin lik predstavljati astronautkinju i zapovjednicu Niko Breckenridge.

Radnja serije će pratiti Niko i njezino društvo na svemirskom brodu koji je krenuo na međuzvjezdanu misiju kako bi razotkrili podrijetlo velikog misterioznog vanzemaljskog artefakta koji je misteriozno sletio na Zemlju, kao što možete vidjeti u ovom videu.       

Paralelno sa zbivanjima u svemiru, pratit ćemo i radnju na Zemlji, gdje muž zapovjednice Niko (Justin Chatwin) nastoji ostvariti prvi kontakt s artefaktom.

U najavi kažu da serija istražuje čudo života, koliko je život dragocjen i rijedak u svemiru te na što smo sve spremni kako bi zaštitili one koje volimo. Hoće li Katee u Another Lifeu steći popularnost kakvu je imala u Galactici saznat ćemo uskoro.