Sedmogodišnjak zaradio 22 milijuna dolara na YouTubeu

  • Objavljeno u Svijet
image

Forbes je objavio najnoviju listu YouTube kanala koji zarađuju najveće novce na popularnoj video platformi. Na prvo mjesto liste izbio je Ryan ToysReview kanal na kojem se sedmogodišnji Ryan igra sa svojim roditeljima, testira igračke, komentira razne događaje i crtiće, a ponekad je prisutna i edukativna komponenta, pa ćete između ostaloga naučiti zašto astronautima u svemiru treba svemirsko odijelo.

U samo zadnjih godinu dana Ryan je na YouTubeu zaradio 22 milijuna dolara, čime je za 500 milijuna prešišao Jake Paul kanal, dok je Dude Perfect ostao na trećem mjestu sa zaradom od 20 milijuna dolara.    

Na pitanje novinara američke TV mreže NBC zbog čega milijuni ljudi gledaju njegove video filmove, Ryan je rekao "Zato jer sam ja zabavan i duhovit". Koliko je njegov kanal popularan svjedoči brojka od 26 milijardi pregleda videa i 17,3 milijuna pratitelja. Forbes kaže da "samo" milijun dolara od ukupnih 22 milijuna dolazi od oglasa ispred video filmova, dok je Ryan 21 milijun zaradio na sponzoriranim postovima.   

Koliko su Ryan i njegovi roditelji doista zabavni i duhoviti najbolje ćete provjeriti ako vi i vaši klinci pogledate ovaj video.