Na Gamescomu izlagao i hrvatski brand White Shark

  • Objavljeno u Svijet
image

Nakon stanke uzrokovane pandemijom, ovogodišnji Gamescom sajam gaminga u Kölnu, vratio se u najboljem izdanju. Više od 250.000 posjetitelja iz cijelog svijeta našlo se na štandovima i prezentacijama više od 1.100 izlagača iz 53 različite zemlje.

Kao što možete vidjeti, brojevi "live" posjetitalja i izlagača su ponovno bili impresivni kao iz doba prije Covid-19 pošasti, dok se istovremeno povećao i broj pregleda video prezentacija online.

Među brojnim izlagačima iz cijelog svijeta, našao se i hrvatski brand White Shark, koji je na sajmu izlagao svoje proizvode, uključujući gaming miševe, tipkovnice, headsetove, mousepadove i ruksake, a našlo se mjesta i za jedan gaming stolac.

Nije nam poznato koliko su gameri bili zainteresirani za proizvode White Sharka, no vjerujemo da su ih privukli, prije svega zbog svog jako zanimljivog i originalnog gamerskog dizajna, a oni koji su došli u priliku isprobati ih sigurno nisu bili razočarani, kao što nismo bili niti mi kada smo ih testirali u našem Vidilabu.

Podijeli