MojMojster vam nalazi kućne majstore

  • Objavljeno u Svijet
image

"Ove godine planiramo širenje na hrvatsko tržište, formiramo bazu majstora, ali smo još uvijek u potrazi za timom ljudi koji bi radili na aplikaciji u Hrvatskoj, pogotovo marketinškim stručnjacima", otkrio nam je Martin Pelcl, jedan od osnivača uspješne slovenske internetske stranice MojMojster. Stranica funkcionira kao baza od oko 1400 majstora u Sloveniji. Uređujete li neku prostoriju u vašem životnom prostoru, ili pak cijelu kuću ili stan, pomoću filtera na stranici možete pronaći odgovarajućeg majstora za gotovo sve što vam treba.

Slovenska tvrtka MojMoster je počela od startupa, jer su njezini osnivači, kao mladi arhitekti u praksi, vidjeli da je teško naći kvalitetnog majstora za male ili velike projekte.

"Korisnici su jako zadovoljni aplikacijom jer im uštedi oko 40% vremena", kaže Martin Pelcl. Već su u kontaktu s hrvatskim majstorima koje bi uvrstili u svoju bazu kada otvore podružnicu u Hrvatskoj. S vremenom je moguće otvaranje ureda u Zagrebu.

Upitali smo što ako, primjerice, korisnik ne može u Hrvatskoj bazi MojMostera pronaći odgovarajućeg majstora za svoj stan ili kuću?

"Svakako planiramo migraciju hrvatskih i slovenskih majstora. Htjeli bi da se tržište proširi da i hrvatski majstori mogu, ako je potrebno, raditi u Sloveniji i obratno", objašnjava Pelcl. Ako se ostvari, takva bi izmjena mogla otvoriti nove poslovne mogućnosti i nova radna mjesta u Hrvatskoj.

Inače, MojMojster se dosada može pohvaliti s 9 milijuna upita korisnika, što im je svakako dobra podloga za uspjeh u Hrvatskoj.

Read more https://www.vidi.hr/Non-Tech/Svijet/MojMojster-vam-nalazi-kucne-majstore

Podijeli