Microsoft i Meta donose Teams u Workplace

  • Objavljeno u Svijet
image

Workplace je online softverski alat za suradnju koji je razvio Facebook (sada Meta Platforms). Olakšava mrežni grupni rad, razmjenu trenutnih poruka, video konferencije i dijeljenje vijesti, a do sada ga koristi više od 30.000 organizacija i tvrtki širom svijeta.

Meta objavljuje da je ušao u partnerstvo s Microsoftom kako bi Microsoft Teams platformu za poslovnu komunikaciju integrirali u Workplace, s ciljem da se zaposlenicima i tvrtkama olakša komunikacija jer se korisnici više neće morati prebacivati između dvije platforme.

Također kažu da već sada možete dijeliti važne informacije iz Worplacea u Teams, dok će direktni streaming iz Teams Meetings sastanaka u Worplace Grupe stići tijekom 2022. godine.

Sve ovo znači da će zaposlenici moći pratiti online sastanke bez obzira koju platformu koristili jer će Worplace i Teams biti međusobno povezani.

Mada će nova značajka stići tijekom iduće godine, Meta kaže da je odabrane tvrtke koje uključuju Vodafone, Flight Centre Travel Group i Lockton već testiraju u okviru pilot programa.

Podijeli