Griezmann danas igra u kopačkama Rimca

  • Objavljeno u Svijet
image

Mate Rimac ima novi proizvod za koji se tvrdi da je najbrži na svijetu. Ovoga puta se ne radi o nekom novom hiperautomobilu ili električnom biciklu, već o kopačkama za nogomet.

Poznati proizvođač sportske obuće Puma, objavio je da se udružio s tvrtkom Rimac Automobili kako bi izradili kopačke za nogomet pod nazivom PUMA ULTRA SL FG, za koje tvrde da su "najbrže kopačke na svijetu".

Valja naglasiti da se radi o limitiranoj seriji kopački težine od samo 90 grama, koje će se proizvesti i prodati u samo 412 pari, a moći ćete ih kupiti putem weba ili kod retailera, no nije poznato po kojoj cijeni i hoće li koji par stići i u naše dućane.

Puma kaže da su kopačke razvili nakon proučavanja Rimac C-Two hiperautomobila, kako bi im pružili "stabilnost na elitnoj razini, idealno prianjanje za podlogu i malu težinu uz ekskluzivnu Puma inovaciju".

Kako bi kopačke izdržale nabijanje lopte (i cjevanica), Puma ih je izradila od izdržljivog termoplastičnog poliuretana (TPU-a), a aerodinamični oblik duguju upravo dizajnu C-Two hiperautomobila.

Zanimljivo je da će nove kopačke debitirati na utakmici Lige nacija između Francuske i Hrvatske, a nosit će ih jedan od najopasnijih napadača današnjice, Antoine Griezmann.

Dakako, u svemu ovom ima jako puno marketinga, no vjerujemo da se radi o doista kvalitetnim kopačkama, a ovakav publicitet će dobro doći Pumi, ali još više Rimcu

Nadamo se da hrvatski navijači neće okriviti Matu Rimca ako nam Griezmann uvalja par komada.