Golman Reala igra NBA 2K20 s različitim gostima

  • Objavljeno u Svijet
image

U ovo doba samoizolacije mnogi veliki streameri i influenceri sukobljavaju se u košarkaškim mečevima simulacije NBA 2K20, pa je tako meč između Casha Nastya i Troydana nedavno privukao čak 800.000 gledatelja, od čega ih je više od 75 tisuća gledalo taj obračun uživo.

Developer igre 2K Games je objavio da će vratar Real Madrida i Modrićev suigrač Thibaut Courtois postati dijelom tjednog natjecanja pod nazivom NBA 2K Sundays, što znači da će svake nedjelje igrati NBA 2K20 protiv nekog od svojih prijatelja, a mečevi će se prenositi na njegovom osobnom Twitch kanalu i promovirati putem društvenih platformi NBA Europe organizacije.

Courtois je već odigrao jedan meč protekle nedjelje, kada je izazvao braniča njemačke reprezentacije i Borussia Dortmunda Matsa Hummelsa i pobijedio ga rezultatom 69:50. Courtois je igrao s timom Milwaukee Bucks, dok je Hummels vodio tim Dallas Mavericks.

Idući gost kojeg će golman Reala izazvati još nije poznat, ali moći ćete ga pratiti u nedjelju putem ove poveznice.

Inače Courtois je u ovo vrijeme dok nema treninga i utakmica postao punokrvni gamer, pa osim NBA 2K20 igra još i Fortnite, F1 2019, i (naravno) FIFA 20.