Bellabeat lansirao pametni nakit sa Swarovski kristalima

  • Objavljeno u Svijet
image

Hrvatska tvrtka Bellabeat koja razvija vrhunske nosive uređaje i s čijim smo CTO-om (chief technical officer) Markom Frankovićem nedavno imali priliku razgovarati za potrebe teme IT karijere, lansirala je novi pametni nakit Leaf Crystal, kojeg su ukrasili Swarovski kristalima. 

Kao i prijašnji modeli Leaf nakita (Urban i Chakra), novi Leaf Crystal ispod lijepe vanjštine krije senzore, Bluetooth sustav za povezivanje s telefonom i bateriju, što mu sve zajedno omogućuje da prati brojne aktivnosti kroz sustav praćenja i mjerenja svake kretnje izvedene koracima poput trčanja i hodanja, ali i male pokrete koji nastaju tijekom spavanja. To će vam prije svega omogućiti da ga koristiti za praćenje fitness aktivnosti, tjelovježbu, zdravlje i praćenje sna.

Uz lansiranje novog Leafa, Bellabeat je nadogradio i aplikaciju Bellabeat Wellness Coach koja omogućuje pristup ekskluzivnom wellness sadržaju i uključuje face yogu, pilates, yogu i fitness, pristup velikom broju različitih meditacija i opcija za praćenje podataka o zdravlju žene među kojima su aktivnosti, spavanje, hidracija i menstrualni ciklus.

Leaf Crystal se prodaje po cijeni od 199 američkih dolara.