YouTube Music u Hrvatskoj konkurencija Deezeru

image

Deezer je u Hrvatskoj dobio žestoku konkurenciju u obliku YouTube Music Premium servisa koji vam omogućuje da za 60 kuna mjesečno slušate glazbu koju preferirate bez reklama te bez potrebe da budete stalno spojeni na mrežu, što znači da ćete ju moći slušati i offline putem aplikacije. Postoje dva načina offline slušanja. Prvi je da uključite smart downloads, pa će aplikacija automatski preuzimati glazbu koja se temelji na vašoj povijesti slušanja, a drugi je da sami izaberete playliste, pjesme i albume koje preferirate. Da bi preuzete pjesme ostale na vašem uređaju dovoljno je da se spojite na Internet najmanje jednom u 30 dana.

Osim na obični Premium račun, možete se pretplatiti i na YouTube Music Premium Family (obiteljski račun), pa ćete za 90 kuna imati mogućnost da servis osim vas koristi još 5 članova vaše obitelji ili prijatelja.

Pored toga YouTube Music Premium nudi i besplatni pokusni rok od 30 dana, pa uslugu možete isprobati prije kupnje, s tim da se morate registrirati. Pazite jedino da prije isteka 30 dana otkažete uslugu (ako vam se ne dopadne), jer će vam inače idući mjesec naplatiti.