VIDI X u školama diljem Tennesseeja

  • Objavljeno u Hrvatska
image

Computer Science Momentum Expedition događaj bio je prilika da se još veći krug profesora iz države Tennessee upozna s VIDI X naprednim rješenjem za STEAM obrazovanje. Novi nogometni stadion u Nashvilleu bio je lokacija za okupljanje edukacijske zajednice radi edukacije, inspiracije i upoznavanja, a VIDI X je bio jedna od zvijezda koja je privlačila mnoge profesore da se nagužvaju oko našeg štanda. 

Na VIDI X štandu stotine profesora imale su tako priliku isprobati naše edukacijsko rješenje i iz prve ruke doživjeti zašto sve više škola u Americi koristi VIDI X. Nakon države Connecticut, ovo je bila druga važna stanica našeg road showa, a uskoro smo s istim ambicijama i entuzijazmom u Arizoni, Georgiji i Floridi.

Prosinac je bio posvećen obilasku američkih škola koje već koriste VIDI X rješenje u nastavi. Bezbroj njihovih pitanja o VIDI X-u i zadovoljna lica učenika najbolji su pokazatelj kako smo kreirali odličan edukacijski program koji kod učenika otključava taj „Eureka“ moment i pomaže profesorima da lakše prenose STEAM vještine jer se sve temelji na motivaciji i inspiraciji samih učenika.

VIDI X mikroračunalo bilo je jedno od zvijezda na Computer Science Momentum Expedition događaju u Gradu Glazbe
Napredni učenici osnovali su vlastiti tim za rad na VIDI X mikroračunalima
Učenici su na školskom 3D printeru isprintali VIDI X kućište s grifon logom svoje škole
Podijeli