Novi mobilni brand u Hrvatskoj s predbrojem 0979

image

Tvrtka MultiPlusCard pokrenula je novi brand na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu, MultiPlus mobile prepaid tarifu.

Projekt MultiPlus mobile, nastao je kroz suradnju Hrvatskog Telekoma (HT), koji pruža elektroničku komunikacijsku uslugu u mobilnoj mreži i MultiPlusCard-a koji je odgovoran za marketing i distribuciju.

Kako stoji u medijskom priopćenju MultiPlusCarda, MultiPlus mobile s predbrojem 0979 svojim korisnicima donosi jednu tarifu s jedinstvenom cijenom poziva od 0,29 kn unutar mreže, bez obzira na njegovo trajanje i jednu od najpovoljnijih cijena razgovora prema drugim mrežama od 0,43 kn po minuti.

Pored toga za MultiPlus mobile korisnike niti jedna cijena nije uvjetovana iznosom bona s kojim se nadoplaćuje korisnički račun, a dodatna prednost za korisnike je mogućnost sakupljanja bodova unutar MultiPlusCarda, na što ste možda već navikli uporabom njihovih kartica u raznim dućanima i trgovačkim centrima.

Ovakav sustav "virtualnog operatera" je u Hrvatskoj prvi puta predstavljen, a MultiPlusCard navodi kao je na tragu brojnih uspješnih primjera suradnje vodećih europskih maloprodajnih lanaca i telekom operatera kao što su primjerice Tesco i O2 u Engleskoj, te Aldi i E Plus u Njemačkoj.

Pojedini MultiPlus mobile proizvodi, koji uključuju MultiPlus mobile Start i Plus pakete s mobilnim uređajima i bonove, dostupni su putem prodajnih mjesta Konzuma, Tiska, Tisak Medije, Slobodne Dalmacije, Kozma, mreže bankomata, te e-zaba i m-zaba usluga Zagrebačke banke.

Podijeli