4000 studenata na sajmu poslova

  • Objavljeno u Hrvatska
image

Dvodnevni sajam poslova na Fakultetu elektrotehnike i računarstva JobFair privukao je više od četiri tisuća studenata i 115 poduzeća.

Osim njih, sajam poslova pod medijskim pokroviteljstvom naše izdavačke kuće VIDI posjetili su ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić te rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras.

Tijekom sajma poslova, poslodavci su se studentima predstavljali na radionicama i prezentacijama.

"Posjetio sam nekolicinu predavanja na ovogodišnjem Job Fairu. Dojmio me se način na koji su predavači prezentirali teme o kojima ne možemo inače čuti na fakultetskim predavanjima. Sudjelovao sam na jednoj radionici, a tijekom tih 90 minuta sam stekao znanja i iskustva koja će mi uvelike pomoći u trenutnom poslu", istaknuo je Ivan Zlatar, student pete godine FER-a.

Na ovogodišnjem JobFairu naša izdavačka kuća VIDI, omogućila je  posjetiteljima da kroz tri atraktivna natječaja osvoje AOC gaming monitor od 27 inča, ulaznice za Ultra festival u Splitu i White Shark gaming pakete.

Jedni su u ulozi reportera tražili najboljeg poslodavca, drugi testirali Appleov flagship telefon iPhone XS Max, a treći nastojali zašorati Vidi prvaka u legendarnom Tekkenu.

Detaljne reportaže s JobFaira i tekstove nagrađenih sudionika Vidijevih natječaja pronaći ćete u našim medijima, časopisu VIDI te na portalima IT Biz Crunch i Vidi.hr.