LG Cinema 3D televizor s nanotehnologijom

image

Rezultat je preciznija, jasnija, svjetlija i oštrija slika nego u bilo kojem drugom prethodnom rješenju. Najnoviji LG-jev model Cinema 3D televizora omogućuje sliku bez zamućenja, nema višestruke slike niti tamnih mrlja. 

Podsjećamo da je nanometar milijarditi dio metra. Da biste vidjeli djelovanje nanotehnologije potreban vam je mikroskop pod kojim se može vidjeti djelovanje na pojedinačne atome. 

Full HD razlučivost LG-jevog Cinema 3D pametnog televizora omogućuje širok kut vidljivosti čime se osigurava savršeni 3D prikaz s bilo kojeg mjesta u sobi. VDE, europska tehnička agencija svojim je certifikatom potvrdila da LG-jevi Cinema 3D pametni televizori prikazuju 3D sliku u Full HD-u.

Tu je i funkcija pretvaranja 2D sadržaja u 3D, koja je dodatno poboljšana, zajedno s Wi-Fi povezivanjem televizora na odabrane internetske stranice, putem izbornika Premium Content. Na televizoru se putem funkcije Smart Share može prikazivati sadržaj s pametnih telefona, digitalnih kamera i osobnih računala, a daljinski upravljač Magic Motion pruža raznolike funkcije za zabavnije uživanje pri gledanju televizije.

Podijeli