Jumbo box free

image

Iskon je svoju uslugu Jumbo nadogradio tako da se sada može birati između tri paketa - Jumbo box free (besplatan, omogućuje 3 GB prostora), Jumbo box (prostor od 50 GB, po cijeni od 35 kn mjesečno) i Jumbo Powerbox - za 100 kuna mjesečno nudi 150 GB prostora (uz mogućnost brandiranja sučelja). Besplatni Jumbo box free namijenjen je svima onima kojima Jumbo mail više nije dovoljan, a Iskonovci će dobiti i dodatna 2 GB tako da ukupno imaju na raspolaganju čak 5 GB prostora za pohranu.

JUMBO box free omogućuje i razmjenu podataka koja je do sada bila moguća isključivo na komercijalnim paketima - mogu se razmjenjivati dokumenti, fotografije ili video zapisi u svega nekoliko koraka. Podaci na ovaj način postaju dostupni s različitih mjesta i uređaja korisnicima Jumboa, ali i svima ostalima s kojima ih oni podijele.

Količina podataka koju međusobno razmjenjujemo neprestano raste i sve je veća potreba za pohranom podataka u cloudu. S novim Jumbo free boxom želimo korisnicima omogućiti besplatan servis koji će olakšati i ubrzati upravljanje raznim vrstama podataka koje svakodnevno koriste u privatne i poslovne svrhe te im osigurati pristup podacima u bilo kojem trenutku, na različitim uređajima.“, izjavio je voditelj Jumbo projekta u Iskonu, Nikša Gopčević.

Mali podsjetnik: Iskon je još 2006. svim Internet korisnicima u Hrvatskoj omogućio besplatno slanje velikih datoteka putem Jumbo maila. Svi Jumbo paketi imaju funkciju mutipart uploada koja omogućuje da se upload ili download podataka u slučaju prekida internet veze nastavi tamo gdje je stao.

Read more https://www.vidi.hr/Racunala/Novi-Iskonov-Jumbo-donio-proljece

Podijeli