Vip app dizajner

image

Vip app dizajner je nova usluga za poslovne korisnike koji žele vlastite mobilne aplikacije. Rješenje omogućuje izradu vlastitih mobilnih aplikacija na vrlo jednostavan način, u vrlo kratkom vremenu, a cijena naknade je 250 kuna mjesečno. S ovim web alatom svatko može izraditi svoju mobilnu aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje.

Sadržaj se slaže uz pomoć raznih dostupnih modula: vijesti, mjesta, događaji, fotografije, društvene mreže, radio streaming, audio podcasti i videozapisi. Društvena komponenta sustava omogućava kreiranje vlastite društvene zajednice koja može međusobno komunicirati (kao na Twitteru), prijavljivati se na lokacijama (kao na Foursquareu) te prijateljevati (kao na Facebooku) i sinkronizirati listu prijatelja sa svih tih servisa.

Dizajn aplikacije vrlo je jednostavan. Sve što korisnici trebaju učiniti je uploadati nekoliko fotografija u različitim dimenzijama (za ikonu aplikacije, početnu sliku, zaglavlje i slično) te odabrati boju koja će se koristiti na različitim dijelovima unutar aplikacije.

Izgled  aplikacije moguće je odmah provjeriti na mobilnom uređaju. Više informacija dostupno je na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vip app dizajner omogućuje bilo kojoj tvrtci, a posebno onim manjim, kao i obrtima, da unaprijede poslovanje. Primjerice, omogućuje klijentima frizerskog salona da se preko aplikacije naruče na šišanje u slobodnom terminu koji im najviše odgovara, bez direktnog poziva, u svakom trenutku. Vlasnici frizerskog salona kroz mobilnu aplikaciju mogu slati svojim klijentima kupone za razne pogodnosti ili informacije o aktualnim promocijama ili popustima na određene proizvode ili usluge. 

Glavne prednosti mobilne aplikacije: 

>> Kuponi (voucheri) s uključenim limitom − u sklopu mobilne aplikacije kreirajte i podijelite ograničenu ponudu kupona za Happy Hour >> Push notifikacije− za promociju posebnih ponuda, akcija, događanja... >> Rezervacija − direktno iz aplikacije krajnji korisnik može rezervirati proizvod ili uslugu (npr. rezervacija stola u restoranu) >> Vaša društvena mreža − samostalna mreža unutar vlastite aplikacije, neovisna o ‘trećoj strani’ (Facebook, Twitter...) >> Navigacija − automatsko navođenje krajnjeg korisnika do vašeg objekta (frizerskog salona, restorana, kafića, prodajnog mjesta...) >> Vaša događanja vidljiva u mobilnoj aplikaciji − direktni link iz korisnikova Outlook ili Google kalendara>> Poziv − direktno iz aplikacije krajnji korisnik stupa u vezu s vašim prodajnim mjestom/kontaktom 

INFO

VIPNET

Tel: 091/77-00

WEB: www.vipnet.hr

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/Vip-app-dizajner