Vaše oči i kada niste kod kuće

image

Uz Ranger 1080P nadzornu kameru branda Imou koju kod nas distribuira Microline moći ćete nazirati vaš prostor skroz uokolo. Kamera se može okretati oko horizontalne osi od 0° do 355°, a čime ja zapravo vidno pokriveno kompletno područje. Po vertikalnoj osi kameru možete okretati od 5° do 90° stupnjeva.

Full HD rezolucija kamere i mogućnost zakretanja po dvije osi u mogućnosti su pokriti kompletan prostor ne ostavljajući nigdje mrve kutove.

Kako bi vaš prostor bio pokriven nadzornom kamerom 24 sata dnevno, tu se našao noćni način snimanja te ćete vidjeti što se u prostoru dešava čak i u potpunom mraku.

Obavijesti alarma će vas odmah obavijestiti na vaš pametni telefon ukoliko kamera detektira kretanje u nadziranom prostoru. Ukoliko imate kućnog ljubimca te on mahnito počne divljati stanom, moći ćete ga dozvati putem dvosmjerne komunikacije s kamerom i pokušati smiriti.

Dobro je razmisliti o položaju montaže kamere jer u pakiranju dolaze dva vijka za montažu na strop ili ju možete postaviti poput vaze na obližnju komodu. Zavisno od načina na koji ste ju montirali u aplikaciji podesite opciju okretanja slike za 180°.

Vrlo jednostavan setup sastoji se od instaliranja Imao aplikacije na vaš mobilni telefon te će vas čarobnjak voditi kroz postupak uparivanja kamere s vašom WiFi mrežom i mobilnom aplikacijom.

Dostupne Wi-Fi mreže nalaze se na frekvenciji od 2,4 GHz a od standarda dostupne su IEEE 802.11 b/g/n mreže.

Manje od 7 USD koštat će vas pohrana u oblaku za period od 30 dana, a video snimke možete kriptirati posebnom lozinkom kako biste samo vi mogli pregledavati spremljene video zapise. Naravno, kamera radi i bez potrebe za zakupom Cloud usluge. Dok god imate pristup internetu u svakom trenutku, dislocirano od kuće, možete vidjeti što se događa u vašem domu.