U Pakracu održana velika regionalna HIFI izložba

image

Ovogodišnji Multipak događaj u Pakracu ponovno je pokazao kako se jedan mali grad u zapadnom dijelu Slavonije može pretvoriti u veliki regionalni centar kulturnih događanja.

Zahvaljujući entuzijazmu i predanom radu Božidara Savija (Robertoshop), Jelene Hihlik (Muzej Grada Pakraca), Monike Lucić Fider (Gradska knjižnica Pakrac) i ostalih organizatora Multipak je donio zanimljiva događanja na brojnim lokacijama u gradu, uključujući radionice , izložbe , predavanja , projekcije , koncerte i ostala multimedijalna zbivanja.

Jedna od posebno zanimljivih stvari je bila i velika...

image

Ovogodišnji Multipak događaj u Pakracu ponovno je pokazao kako se jedan mali grad u zapadnom dijelu Slavonije može pretvoriti u veliki regionalni centar kulturnih događanja.

Zahvaljujući entuzijazmu i predanom radu Božidara Savija (Robertoshop), Jelene Hihlik (Muzej Grada Pakraca), Monike Lucić Fider (Gradska knjižnica Pakrac) i ostalih organizatora Multipak je donio zanimljiva događanja na brojnim lokacijama u gradu, uključujući radionice, izložbe, predavanja, projekcije, koncerte i ostala multimedijalna zbivanja.

Jedna od posebno zanimljivih stvari je bila i velika HIFI izložba, na kojoj su se osim hrvatskih izlagača, predstavili i izlagači i proizvođači iz Italije, Srbije, Slovenije i Makedonije.

HIFI izložba održala se na 4 lokacije, odnosno u Muzeju Grada Pakraca, zgradi DPO (bivšeg komiteta), Robertoshop trgovini i Informatičkom centru Turističke zajednice Grada Pakraca.

Ljubitelje zvuka najviše kvalitete dočekali su veliki brandovi iz high-end segmenta, odnosno Marten, Sonus faber, McIntosh, Nagra, Avantgarde, Dan D’Agostino i Kuzma. Između ostaloga moglo se vidjeti Nagra HD AM mono pojačala i Nagra HD Preamp, Blumenhofer Acoustics Model 1743 zvučnike, Audio Research 160M mono cijevna pojačala, Marten Coltrane 3 zvučnike, Dan D’Agostino Momentum mono pojačala i Momentum pretpojačalo, nove Sonus faber Electa Amator III zvučnike, dCS Vivaldi Playback System i Legacy Audio Aeris zvučnike, a bilo je i premijernog predstavljanja različite audio opreme poput kabela i dodatne opreme.

Kako ne bi ispalo da je HIFI izložba na Multipaku bila rezervirana isključivo za najbolju (i najskuplju) high-end opremu, moglo se vidjeti i pristupačniju (jeftiniju) opremu i sustave. Među domaćim proizvođačima audio opreme predstavili su se Marohei Cables, Tehnički centar Krklec, Electron Audio, Dachorn i D.O. Analogue.

Svi izlagači su se potrudili predstaviti čim bolje i sa svima ste mogli porazgovarati o njihovim sustavima i opremi, a u ponudi Multipaka se našla i prodaja vinila (gramofonskih ploča) po povoljnim cijenama.

Vidimo se na idućem Multipaku!

Više informacija o Multipaku 2019. potražite na ovoj poveznici.