TELE2: Stalni rad na povoljnim tarifama i uređajima

image

Tele2 je tvrtka koja trenutno ostvaruje rast u svim segmentima poslovanja pa tako i u broju poslovnih korisnika Što se tiče vremena krize, sigurno je da ju je svaki poslovni subjekt na neki način osjetio pa tako i Tele2 i da to utječe na intenzivniju kontrolu troškova i potrošnje. Operateri, a poglavito Tele2 tu je potrebu poslovnih korisnika osjetio te poslovnim korisnicima osigurao povoljnu komunikaciju na najmodernijim uređajima.

Svaki operator svjestan je da u prvom redu mora kontinuirano unaprjeđivati svoju ponudu povoljnih tarifa i uređaja koje korisnici danas traže. Kombinacija, odnosno pogođen omjer ta dva elementa ponude ključ je privlačenja novih poslovnih korisnika. Međutim, dugoročan uspjeh u poslovnom segmentu ovisi o mnogim, često neopipljivim elementima ponude. Fleksibilan odnos, uvijek dostupna, izvrsna i efikasna podrška korisnicima su kvalitete bez kojih je izrazito teško izgraditi vjernost korisničke baze, a to je jedini preduvjet profitabilne i uspješne telekomunikacijske tvrtke.

U današnje vrijeme poslovni korisnici traže fleksibilnost i bezbrižnost u komunikaciji kako bi se nesmetano mogli posvetiti svom poslovanju. Ovdje je ključna nesmetana komunikacija kroz sve kanale, što znači da im je potrebno osigurati odgovarajući paket poziva i podatkovnog prometa kako bi u svakom trenutku bili dostupni. Naravno, u poslovnom segmentu kvalitetna i povoljna ponuda pametnih telefona postala je nužnost. Izdvajati neku od Tele2 ponuda nije moguće, jer Tele2 sluša korisnike i prema njihovim potrebama kreira usluge.

Hrvati kao nacija poznati su po svojoj pričljivosti i pozivi su im na prvom mjestu, ali situacija na tržištu ne dozvoljava fokus samo na jedan aspekt ponude. Korisnici žele sve i žele to za što manje novaca. Intenzivna penetracija pametnih telefona i potreba za dostupnošću elektronskoj pošti i internetu svugdje i bilo kada sigurno povećava važnost mobilnog interneta. No, rekli bismo da se ovdje ne radi o preusmjeravanju fokusa već elementu koji je danas nužnost u poslovnom svijetu.

Tele2 u sljedećim godinama ima plan još više povećati fokus na taj segment, kako prema malim, tako i prema srednje velikim poduzećima. Kontinuirano osmišljavanje ponuda koje odgovaraju upravo potrebama poslovnih korisnika i njihovim očekivanjima i mogućnostima zadatak je i cilj koji ima Tele2 te će i na taj način i dalje povećavati bazu svojih poslovnih korisnika. 

INFO

Tele2 Hrvatska

Tel.: 095 1000 500

web: www.tele2.hr

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/TELE2-Stalni-rad-na-povoljnim-tarifama-i-uredajima

Podijeli