Samsungovi SUHD televizori

image

Sancta Domenica nastavlja sa širenjem, otvaranjem 12. po redu trgovine, a povodom otvorenja omogućuju 15% popusta na sav asortiman od 28. ožujka, kad se trgovina otvara, do 30. ožujka 2015. Zanimljiva pogodnost u novoj trgovini Sancta Domenice u City Centru East u Zagrebu je i novi iPhone 6 za samo 5.099 kn.

Trgovina će nuditi pametne i 4K televizore, a po prvi puta će biti izloženi i novi Samsungovi SUHD televizori. U Sancta Domenici, uz Samsungove, u ponudi su mobilni uređaji i kućanski aparati proizvođača Sony, LG, Panasonic, laptopi HP, Apple asortiman te PlayStation konzole s priborom i igrama (bit će to najveći izlog za ljubitelje PlayStationa).Lanac Sancta Domenica čini i šest brand storeova (Samsung Brand Store, Sony Center, Panasonic & LG Store), a u 2014. godini imali su dvostruki rast prihoda na godišnjoj razini - skok na više od 300 milijuna kuna prometa.

S novom trgovinom želimo hrvatskim potrošačima predstaviti svoju viziju elektroničkog multi-brand retaila budućnosti, gdje se uživo mogu pogledati i isprobati svi najnoviji i najpoželjniji uređaji globalnih top brandova – na jednom mjestu, uz već prepoznatu, stručnu i ljubaznu uslugu našeg prodajnog osoblja“, izjavio je Goran Janičijević, voditelj maloprodaje u Sancta Domenici.

Read more https://www.vidi.hr/Lifestyle/Business-3.0/SUHD-PlayStation-pametni-telefoni-u-novoj-Sancta-Domenici

Podijeli