Retrogaming, radionice i predavanja u Osijeku

image

Tijekom vikenda koji slijedi, u staroj tiskari Litokarton u Osijeku održat će se velika regionalna IT konferencija The Geek Gathering koja donosi brojna iznenađenja i kako kažu organizatori, "puno cool stvari". 

Tvorci programskih rješenja koja imaju milijunsku primjenu diljem svijeta, govorit će o trikovima koji se ne mogu pročitati ni offline ni online. Predavanja i radionice vode glavni inženjeri velikih svjetskih kompanija, a nakon usvojenog znanja posjetitelji će moći kušati delicije Kluba majstora kotlića i zabavljati se na Geek partyju.

Organizatori navode kako je broj prijavljenih sudionika konferencije premašio očekivanja, pa je stoga prebačena brojka od 200 sudionika, što je ujedno maksimalni kapacitet konferencije. 

RETROgaming – ulaznice za Hladno pivo 

Odmor od upijanja novih znanja posjetitelji će moći potražiti u prostoriji specijalno uređenoj za povratak u mladost. Stoga su osigurani rijetki primjerci konzola u odličnom i igrivom stanju. Tijekom dana u RetroGaming prostoriji će biti organiziran turnir u najpopularnijim igrama 90-ih godina.

Na turnir se mogu prijaviti svi zainteresirani bez obzira imaju li konferencijsku akreditaciju, a za najvještije upravljače joystickom slijede i vrijedne nagrade sponzora, ulaznice za koncert Hladnog piva i glavna nagrada Sega Mega Drive.

Retrogaming prostorija nalazi se u sklopu stare tiskare Litokarton, a bit će otvorena u petak i subotu od 13:00 sati. Prijave se primaju na licu mjesta i besplatne su za sve sudionike.

Među zanimljivim zabavnim sadržajima nalazi se i Wall of Tweets, na čijem velikom zaslonu ili bilo kakvom ekranu, u realnom vremenu možete podijeliti svoje doživljaje, pohvale, kritike, očekivanja.

Posebnost Wall of Tweetsa je u tome što je svaki Wall jedinstven i uvijek iznova izgrađen za svakog pojedinog korisnika. Takav će slučaj biti i s Wallom za The Geek Gathering, pa će svi sudionici moći pratiti događanja putem hashtaga #TGGcon, kao i redoslijed predavanja, upoznati govornike i dobivati druge potrebne informacije.

PROMO ČLANAK

Podijeli