Pametni pisači štede vrijeme malim tvrtkama

image

HP Inc. u Zagrebu je na konferenciji za medije predstavio posljednje novosti iz segmenta ispisa. HP je razvio novu seriju HP OfficeJet Pro pisača koji se odlikuju poboljšanim inteligentnim rješenjima i dizajnom. "HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem", izjavila je Sara Majkić, voditeljica kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju. "Budući da je više od pola vlasnika malih tvrtki potvrdilo da njihovo poslovanje ne može funkcionirati bez pisača, ovu smo tehnologiju razvili kako bi im pomogla u uštedi vremena i da dobiju više prostora za disanje kako bi se posvetili širenju poslovanja.“

Značajke serije pisača HP OfficeJet Pro:

  • Preskočite korake u repetitivnim u zadacima pomoću značajke Smart Tasks, mobilnog rješenja koje automatizira zadatke skeniranja. Organizirajte dokumente 50% brže uz automatski obostrani ispis i napredne opcije skeniranja: skeniranje u oblak ili na račun e-pošte samo jednim dodirom te izrada dokumenata koji se mogu uređivati i pretraživati skeniranjem s telefona ili pisača.
  • Ostanite povezani s tvrtkom i odradite posao bilo gdje i bilo kada. S lakoćom ispisujte, skenirajte i kopirajte sa svog telefona, služeći se najboljom mobilnom aplikacijom HP Smart.
  • Sigurnosna rješenja vam omogućuju zaštitu privatnosti i kontrolu te značajku samopopravka Wi-Fi mreže koja omogućuje rad bez prekida veze.
  • Novi hardver dizajniran je za smanjenje potrošnje energije, papir se dobavlja iz odgovorne proizvodnje, a tintni ulošci jednostavno se recikliraju.
  • S lakoćom dohvatite dokumente iz ležišta za skeniranje s redizajniranim kliznim staklom (samo serija 9000).
  • Novi način rukovanja izlaznom ladicom onemogućuje prekomjeran izlaz papira kad je ladica za 250 listova puna (samo serija 9020).

HP je predstavio i najnoviji portfelj HP Laser koji uključuje HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser i HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji.

Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne u Republici Hrvatskoj od početka srpnja po cijeni od 799 kuna.

Serija HP OfficeJet Pro (9010, 9020 i 9019) za male tvrtke bit će dostupna od kraja lipnja u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.299 kuna.