IT industrija maltretira cijeli svijet

image

Imate najbolji proizvod i pružate najkvalitetniju uslugu, ali konkurencija i dalje posluje bolje od vas? Ne znate kako smanjiti troškove, a nerviraju vas česti noviteti koje IT industrija nameće? Svi oko vas odjednom pričaju o aplikacijama i online poslovnim alatima? Možda je upravo u tome rješenje vaših problema.

Kao što to navode organizatori B4CLOUDkonferencije, najpametnije vam je doći 17.10.2013. u zagrebački Hypo centar kako biste saznali kako to IT maltretira cijeli svijet. 

Tehnologija pojednostavljuje i ubrzava obavljanje raznih zadataka, ali količina posla i stresa konstantno raste. Dostupnost informacija 0-24 zvuči odlično, no ima li smisla? Ako je radno vrijeme od 8h - 16h, postoji li potreba za informacijama van radnog vremena? U današnje vrijeme globalnog online poslovanja, svakako! 

"Milijuni poduzeća koriste online poslovanje za smanjenje troškova, bolju internu organizaciju i lakšu komunikaciju s kupcima i partnerima, a to je na današnjem tržištu često ključ uspjeha." - izjavio je Igor Vuksanović, začetnik online računovodstva u Hrvatskoj. 

Poduzetnik godine i Predsjednik Uprave IN2, najveće hrvatske softverske kompanije Ante Mandić, danski lider Jon Froda i nizozemski majstor prodaje Jeroen Buijs, troje su od ukupno 13 predavača konferencije koji će svoja iskustva podijeliti na B4CLOUD konferenciji, no to nije sve. Unutar 3 tjedna od konferencije održat će se više od 15 besplatnih online seminara (webinara) za sve sudionike koji će moći odabrati neograničen broj webinara putem online obrasca koji se otvara na dan konferencije 17.10. 

Organizatori navode kako je u tijeku i specijalna ponuda cijena kotizacija za vrijeme rane prijave s popustom koji vrijedi za sve, a prijaviti se možete već danas kako ne biste ostali bez svog mjesta na konferenciji. Također naglašavaju kako studentska kotizacija iznosi samo 100 kuna za vrijeme cijelog prijavnog roka. 

Tko stoji iza B4CLOUD konferencije? 

B4CLOUD ne bi uspjela bez glavnog organizatora CPP, zatim podrške telekomunikacijskog diva - T-Hrvatski Telekom i globalnog IT inovatora - IBM Hrvatska. 

Medijski konferenciju podržavaju hrvatski portali Vidi.hr, Index.hr, Tportal.hr, Net.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend, CISEx, ICTBusiness.info, MojBiz.com, eMedjimurje.hr, Hrvatska na dlanu, ZGportal, CroPC i časopis VIDI, te mediji iz regije: ITdogađaji, Advertiser Serbia i IT VESTI. 

Službeni automobil konferencije osiguravaju Automobili Škojo (Mercedes). Podršku događaju daje računovodstveni ured TENA BE, a za vizualni doživljaj konferencije zadužena je tvrtka Hyperactive. Prijatelji konferencije PutujBolje.com osigurat će posjetiteljima dobru zabavu u predvorju konferencije i vrijedne nagrade hotela Valamar, a za smještaj predavača i sudionika pobrinuo se Esplanade Zagreb Hotel. 

SPONZORIRANA VIJEST

Podijeli