18. konferencija Hrvatske udruge Oracle korisnika

image

Rovinj će i ove godine od 15. do 19. listopada biti domaćin konferencije koja će predstavljati centralno mjesto okupljanja Oracle zajednice, ali i drugih sudionika iz ICT okruženja.

Na konferenciji se očekuje 400 sudionika, a odabrano je 7 tematskih cjelina među kojima su posebno interesantne Leaders Circle, Baza podataka, Middleware, Poslovni IS s više od 20 najboljih iskustava realiziranih projekata uz zanimljiva iskustva (ZABA Exa projekt), te Java dan, koji opet traje više od jednog dana.

Glavni govornik na konferenciji je Thomas Tom Kyte, Oracle DB evangelist koji je obilježio zadnje dvije dekade i čija je stranica "Ask Tom!" jedno od najposjećenijih mjesta na webu. Tom Kyte će održati dva predavanja.

Očekuje se i dolazak 6 Oracle ACE/ACE direktora, 1 Java Champion, 3 člana Oak Table i 11 Oracleovih predavača. Dobar broj predavača dolazi s konferencija Oracle OpenWorld i JavaOne na kojima su držali prezentacije.

Na konferenciji je odabrano više od 90 aktivnosti koje će biti prezentirane u 3 radna dana, što uključuje predavanja, radionice, okrugle stolove, demogrounde, izlaganja i druge, koje će prezentirati više od 80 predavača.

Na ovoj poveznici možete pogledati sažetke i ostale informacije o događanjima na konferenciji, te kratke biografije i kontakt podatke predavača, a svoje mjesto možete rezervirati na ovoj poveznici.

Promo članak

Podijeli